GRANOLA MED SMAK AV KANEL OCH KARDEMUMMA

För ett par dagar sedan gjorde jag en magiskt god granola. Självklart supernyttig! Som ni ser ovan så har redan halva gått åt, vilket ju är ett väldigt bra betyg. Pappa tyckte att den smakade lite som pajtopping, och det gjorde den verkligen.
4 dl havregryn
1 dl kokosflingor
1 dl grovhackade hasselnötter
½ dl pumpakärnor
1 dl grovhackade mandlar
½ dl linfrön
1/4 dl sesamfrön
1/4 dl solrosfrön
0,5-1 tsk kanel
0,5-1 tsk kanel
1 dl kokosolja/olivolja
0,5 dl honung/agavesirap
1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
2. Tillsätt oljan och sötningen. Blanda allting väl.
3. Sprid ut på en bakplåtsklädd plåt och grädda i 150 grader i cirka 30 minuter. Rör om var tionde minut.