TORSKRYGG MED PESTO

Det nya året brukar ju vanligvis inledas med en nystart gällande kost och träning. Under 2014 har jag dock varit väldigt bra på att äta nyttig mat och att hålla uppe träningen någorlunda bra. Dock blev det ju, som vanligt, ett litet uppehåll under julledigheten. Dessutom har jag ju varit sjuk i lite mer än en vecka, så någon träning har det inte blivit något av. Så istället för någon nystart nu så blir det tillbaka till de rutinerna jag hade före jul. Efter all fet mat och allt socker så skriker verkligen kroppen efter hälsosam mat. Dagens lunch blev därför torskrygg, råris och en tomat- och fetaoströra. Så himla gott!
 
 
Torskrygg med pesto

Torskrygg
Pesto
Citron
Salt
Peppar
 
1. Bred på pesto på fiskfiléerna och pressa på citron. Krydda med salt och peppar.
2. Tillaga i ugnen på 170 grader cirka 15-20 minuter.
 
Tomat- och fetaoströra

Tomater
Fetaost
Rödlök
Olivolja
Salt
Peppar
 
1. Hacka tomat och rödlök. Blanda ihop tillsammans med smulad fetaost.
2. Häll på olivolja och krydda med salt och peppar.
 
Servera allting med råris och sparris.
Recept | |
Upp