NYTTIG PIZZA


3,75 dl keso (1,5 %)
3 ägg
2,25 msk fiberhusk
2 dl riven ost (5 %)
Mixa allting utom osten i en mixer. Rör sedan ner osten i röran och smeta ut smeten på ett bakplåtspapper. Grädda botten i 225-250 grader i cirka 15 minuter. Ta ut den och lägg på det du vill ha på och grädda ytterligare 15 minuter på lite högre värme.
På en pizza tycker jag att det ska vara mycket saker. Detta hade jag på min:
Tomatsås (mixa körsbärstomater, häll på lite olivolja och krydda med salt, peppar och oregano)
Riven ost (5 %)
Färska champinjoner
Kalkonbacon (mycket nyttigare än vanlig bacon)
Svarta oliver
Rödlök
Paprika
Mozzarellaost
Ruccula
Köttfärssås (hade bacon på halva och köttfärssås på andra halvan)
Pizzasallad
Riv vitkål med en osthyvel. Häll på olivolja och vitvinsvinäger (testa dig fram hur mycket det ska vara). Krydda med salt och peppar.
Den blir godast om den får stå ett tag.